Az én legújabb kedvencem

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, nekem általában van egy – kettő parfümöm amit használok különböző alkalmakra és nem szívesen váltogatom egyébként az illatokat magamon. Egyébként is nehezen találok olyan illatot, amit igazán szeretni tudok magamon és szívesen viselek, nem vagyok az a nagy kísérletező típus. Átalában akkor kerülök bajba, hogy ha egy illatot kivonnak a forgalomból, mert akkor nem kis nehézséget jelent a pótlása. Most is így történt sajnos, a régi illatomat már nem lehet kapni, de hála a jó égnek találtam helyette egy új tökéletes illatot, az avon dreams parfüm keretében.

Ez az illat tényleg a gyerekkorom hihetetlen világcsodálatát, a végeláthatatlan kislánykori optimizmusomat és rózsaszín szemléletemet idézi fel bennem, amikor még nyoma sem volt sehol a felnőtt létnek, és ezzel együtt a vele járó feladatoknak és az azok hozadékaként megjelenő problémáknak sem. Nagyon szeretem ezt a citrusos, virágos illatvilágot, amiben dominál a szilva, a százlevelű rózsa és más fás aromák. Általában egy parfümöt úgy jó vizsgálni, hogy több órán keresztül magunkon hordjuk, és ha még három óra múlva is tetszik az illata és kellemes a mindennapi viselet során, akkor vagyunk jó helyen, a különböző illóolajok és illatanyagok ugyanis kontaktba lépnek a bőrünkkel és annak illat anyagával és módosulhat így picit az eredeti illat.

Én akármeddig vizsgálom magamon ezt az illatot, amit ez a dreams illat kínál nekem imádom, és jó ideig megint csak nem szeretném lecserélni, mint az előző mindennap használt parfümömet. Remélem még jó sokáig kapható lesz a piacon, mert most is szerencsének írom be, hogy rátaláltam váltásként erre a csodaillatra. Biztos ami biztos, azért rendelek majd belőle többet, hisz sose lehet tudni, legyen tartalék.