Weblappal a vásárlókért

Már négy éve, hogy megnyitottam első olyan butikomat, ahol a speciális igényeket kielégítő ruhák választékát találják a vevők. Legyen szó túl nagy vagy épp túl kicsi méretről, az átlagtól eltérő arányú testfelépítésről, esetleg sajnálatos módon a test para felépítéséről, minden téren tudunk segítséget nyújtani ruhák tekintetében. Található nálunk nadrág, cipő, póló, blúz, fehérnemű, minden, amire szükség lehet, természetesen mind a speciális igényeknek megfelelő formában. Nem is gondoljuk, milyen nagy nehézségeket tud okozni egy túlméretes lábra megfelelő cipőt találni, vagy épp egy túl kis méretű nőnek estélyihez jutni. Mi ebben minden kétségek kizáróan segítünk.

Első üzletünk nyitásakor rövid idő alatt nagyon népszerűek lettünk. Az ország számos pontjáról felkerestek bennünket a vásárók. Rövid idő alatt az üzlet kinőtt bennünket, és kellett nyitni egy másik butikot is, melyet igyekeztünk úgy elhelyezni, hogy megfelelő legyen a vevők és természetesen magunk számára is.

Ekkor már több olyan kérés érkezett, hogy kellene egy online felület, ahol meg tudják nézni az éppen aktuális kínálatot, esetleg képekkel illusztrálva azokat, méret táblázatokkal feltöltve, és hát természetesen a legszükségesebb információkkal ellátva.

Fel is kerestünk egy kis csapatot, és megkezdtük közös munkánkat hogy honlapunk minél előbb rendelkezésre állhasson. A weboldal készítés azonban nem gyerekjáték. Gyorsan rá kellett jönnünk, hogy nem elég egy szakmailag felkészült csapatot találni, szükség van a közös hangvételre, és arra, hogy számunkra megfelelően, érthető módon tudják elmagyarázni a kérdéseket hogy aztán megfelelő választ is tudjunk adni rá. Sajnálatos módon másik szolgáltatót kellett keresnünk. Ekkor találtuk meg azt a brandet, akikkel mai napig is együtt dolgozunk. Már nem csak weboldalt, de webshopot és készítettek nekünk, am még nagyobb falatnak bizonyul, de ezt az akadályt is gördülékenyen és nagyon jól leküzdöttük együtt. Ezek alapján csak ajánlani tudom őket. Manapság ugyanis már elképzelni sem tudok olyan céget, aki fejlődni akar, profitot kíván termelni és nem rendelkezik weblappal.