Miért az AVON?

Az avon termékei mindig elbűvölnek. A rajongásom évtizedekkel ezelőttre vezethető vissza. Még tini koromban ismerkedtem meg az arctisztító termékcsaládjukkal. Egy őszi délután barátnőmmel beszélgettünk bőrünk tisztaságáról, serdülőkori változásáról. Mindketten küzdöttünk a pattanásokkal, egyéb bőr problémákkal, így  elkezdtünk közösen beszélgetni arról, mit is lehetne tenni annak érdekében, hogy újra szép, üde legyen a bőrünk.

Így találtunk rá az egyik legjobb termékcsaládra, melyet szüleink használta, ami hamarosan meg is oldotta a gondjainkat. Természetesen már akkor tisztában voltunk azzal, hogy szépségünk érdekében folyamatosan kell használnunk a termékeket. Eleinte kerestünk termékforgalmazó avon tanácsadókat, akiknél rendszeresen rendeltük a szépítő, tisztító szereket. Idővel rátaláltunk a smink termékekre is, amiket szintén rendszeresen használtunk. Később aztán csatlakoztunk azoknak a táborához, akik tanácsadóként segítenek másoknak is beszerezni a szükséges kozmetikai cikkeket.

Ma már sokkal gyorsabban, és nem utolsósorban kedvezőbb árakon jutunk hozzá bármilyen kozmetikumhoz. Tanácsadó mivoltomban szeretem, amikor nőtársaimnak tudok tanácsot adni azokban a kérdésekben, ami magabiztosabbá, szebbé teszi Őket, legyen az bőrprobléma, smink, hajápolás, kézápolás, lábápolás. Ma már számtalan egyéb termék közül is lehet választani, úgymint divat termékek, sálak, táskák, egyéb kiegészítők. Sőt mostanság nagy kedvenceim az ékszerek. Imádom, hogy alkalomhoz, ruhához lehet válogatni a fülbevalók, gyűrűk, nyakláncok, karkötők, órák között. És van még kedvenc: ezek a parfümök. Egyszerűen utolérhetetlen az illatuk, legyen az női, vagy férfi illat. Mindenki megtalálhatja a személyiségéhez legközelebb álló illatot, mivel lehet válogatni a fűszeres, édeskés, gyümölcs, vagy akár a virágillatok között. Természetesen gyermekek számára is forgalmaz a cég termékeket: tusfürdőt, samponokat, egyéb kiegészítőket. Tehát ajánlom mindenkinek a minőségi, változatos, minden korosztály számára hasznos termékeket.