Munkavédelem máshogyan

Amikor belekezdtem a vállalkozásom kialakításába még egyedül dolgoztam benne. Emlékszem, sosem gondoltam, hogy nekem valaha munkavállalóim lesznek, mert nem gondoltam azt sem, hogy az asztalos szakma ennyire hiánycikk lesz a piacon. Egyszerűen nem győzöm a munkát. Már így is, öt munkavállóval annyi a megrendelés, hogy igen hosszú vállalási idővel tudunk munkát vállani csak. Természetesen hihetetlen módon örülök annak, hogy sikerült ilyen sikereket elérnem, de egyáltalán nem volt könnyű felfejleszteni az egyszemélyes vállalkozásom a kisvállalkozások körébe.

Az egyik terület, amit szükséges rossznak tekintettem, a munkavédelem területe volt, pedig valóban, ha épp ésszel belegondolok, egy ilyen tevékenységi körrel muszáj kialakítani a megfelelő rendszert és óvintézkedéseket ahhoz, hogy ha esetleg egy nem várt esemény be is követezik, és esetleg valakit baleset ér, könnyen és nagyon gyorsan tudjuk orvosolni a problémát, és ne követeljen végtagokat vagy épp a legrosszabb esetben emberéletet.

Nekem a TSR Safety csapata volt a tökéletes választás. Ők hozták meg számomra azt az érzést, hogy bátran támaszkodhatok rájuk, értik a dolgukat, a megfelelő, igen magasan képzett, hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkező tűzvédelmi szakemberekkel és munkavédelmi szakemberekkel dolgoznak, és a világon semmi más dolgom nincs, csak hallgatni rájuk, megtenni azokat a lépéseket amiket javasolnak és támogatni a munkájukat azzal, hogy a munkavállalók akkor és ott, annyi időre rendelkezésre állnak, amikor kérik, hogy a megfelelő munkavédelmi oktatásban részesülhessenek.

Nekem hatalmas meglepetés volt, és egyben pozitív csalódás, hogy mennyire máshogyan, mennyire profin és egyedien végzik a munkavédelmi feladatok ellátását, a munkavállalók oktatását, akik odáig és vissza voltak attól, hogy életük első olyan csapatának oktatásán vettek részt, akik valódi, akár még élményt nyújtó oktatást nyújtottak számukra. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

“Munkavédelem máshogyan” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!