Az új edzőm

Minden olyan ember, aki aktívan sportol és beleszeretett valamelyik sportágba, még ha csak amatőr szinten űzi is, tudja, milyen érzés. Tudja, mit jelent teljesen belemerülni a sportág kis titkaiba, próbálni mindig egyre-egyre jobban teljesíteni. Nem azért, mert másnak fontos, nem azért, mert elvárják tőlünk, legalábbis szerintem nem az az igazi. Az igazi az, amikor csak magunkért csináljuk. Mert örömet okoz a felkészülés, az edzések, az ott megismert emberek és az a tény, hogy egyre jobbak vagyunk, egyre nagyobb eredményeket érünk el, még akkor is, ha versenyezni sosem fogunk az adott sportágat tekintve.

Én így lettem a terepfutás és az akadálypályás futás területével. Egészen egyszerűen beleszerettem. El sem tudom mondani mennyi élményt, új barátot, kirándulást adott számomra ez az egész sportág, nem beszélve a versenyekről, ahol több ezren indultunk ugyanazon a pályán, ahol megismertük egymást a pálya szélén és üdvözöltük egymást csak azért, mert ők is imádják ezt a sportágat. Egy nagy család lettünk. Imádom ezt. Nem tudok betelni vele.

De az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy egyre nagyobb teljesítmény eléréséhez egyre több figyelmet kell fordítani az edzésre, annak módjára, és bizony ez néhány kiegészítőt is igényel. Azt pedig nem könnyű megtalálni és beszerezni. Amire nekem nemrég nagy szükségem volt a pulzus alapú edzésekhez, az egy sportóra. Természetesen tartozékokkal, mert a sár, a terep és az egyéb akadályok megkövetelnek némi védelmet ahhoz, hogy sokáig élvezhessem az új órám társaságát, és persze, ha lehet, ne csak edzésen, hiszen ezek már pihenő időt és regenerációt is mérnek, tehát jobb őket egész nap hordani. De melyik a megfelelő választás és hol szerezzem be? Végül nekem mindenben az apple watch shop segített, hiszen ez az egyik legkifinomultabb, legszebb és legokosabb óra, amit a piacon lehet kapni, és a munkámhoz és mindenhez megfelelően illeszkedik, így egész nap tudom hordani. Itt a shopban minden egyéb kiegészítőt is meg tudtam vásárolni, így ma már büszkén mondhatom, hogy lett egy olyan új barátom, aki egész nap végig kísér és vigyáz rám, nem csak a versenyeken vagy az edzésen.