A legtökéletesebb csapat

Én már nagyon sok használt telefon kereskedésen vagyok túl. Mindig megpróbálok ugyanis úgy váltani telefont, hogy a régit beadom, és az újat rajtuk keresztül szerzem be, aminek volt már rossz következménye is, volt hogy simán ment a dolog, de egy biztos volt, az ár tekintetében sokkal jobban jártam volna mindig, hogy ha magam adtam volna el a piacon a telefonomat és az újat se rajtuk keresztül szereztem volna be. Persze mindig utólag okos az ember, és ha lenne annyi időm, mint amennyi nincs, akkor biztosan én is magam kerestem volna új gazdát a telefonomnak, de egészen egyszerűen erre a család a munka és a rengeteg egyéb teendő mellett nincs időm. Én tehát tudom, hogy mekkora kincsre bukkantam a https://almabazar.hu/ csapat személyében, akik szintén használt iphone felvásárlás keretében beveszik a régi készülékeket, de akár úgy is teszik mindezt, hogy nem kell új készüléket vásárolni náluk, azonban természetesen azt is meg tudják oldani.

Én legutóbb náluk szereztem be az új iphone készüléket amit használok, és a régit is rájuk bíztam értékesítésre, és azt kell mondjam, hogy hihetetlen jó árakat kaptam, de még jobban megdöbbentett az a lelkiismeretes és kedves munka és szolgáltatás amivel fogadtak. Átvizsgálták a régi telefonomat, és elmondták, hogy nagyon szép állapotban van, de az akkumulátor cserére szorul és valamit a hangszórónál is javítani kell, megcsinálták ezeket és így kerestek neki új gazdát. Én megmondom őszintén, hogy ennyire egy egyenes és korrekt csapattal még sosem találkoztam, ráadásul hihetetlen jó árakkal dolgoznak.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha használt telefont szeretne, vagy ha újat venne és a régit egy kereskedőre bízná, hogy csak őket keresse fel, mert biztonságban és szakmai tudásban biztos nem lesz hiány és az árak tekintetében sem fognak csalódni. Biztos vagyok benne hogy aki felkeresi őket legalább annyira elégedett lesz mint én, és soha többé nem fog azon gondolkodni hogy hol vagy hogyan szerezze be új iphone telefonját.