Legújabb kincsünk

Nem olyan régen arra az elhatározásra jutottunk, hogy mivel nagyjából az egész család imádja a földet, és többen fiatalok is ilyen pályára mentünk, hiszen a bátyámmal mindketten agrármérnökök lettünk, és imádjuk is az egészet, így alapítottunk egy kis családi vállalkozást, amiben arra tettük fel a voksunkat, hogy bizony vegyszerek és tartósító szer mentes ételek, elsősorban zöldség és gyümölcs készítmények előállítását fogjuk megoldani. Ez a feladatkör ma már nagyon nehéz téma és persze még a bio minősítés nekünk sem jár, nem a vegyszerek, hanem a folyamatok miatt, de bízunk benne, hogy most már nemsokára ezt is meg tudjuk oldani. Az biztos, hogy a termékeink nagyon minőségiek és hihetetlen egészségesek, kelendők is egy bizonyos körben, és a vállalkozás hála a jó égnek folyamatosan fejlődik.

Nagyon sokáig szinte mindent önerőből és külső munkaerő igénybevételével tudtunk megoldani, és bizony most érkezett el kis vállalkozásunk életében az a pillanat, amikor sikerült elegendő forrást összegyűjtenünk ahhoz, hogy egy traktor a csapat része lehessen. Nagyon vágytunk már rá, hiszen rengeteg időt és energiát meg tudunk spórolni az által, hogy használatba állítjuk ezt a kis kék csodát, amit az Odisys csapatának segítségével sikerült beszereznünk. Hihetetlen nagy segítséget nyújtottak már a kiválasztás folyamatában is, hiszen rengeteg olyan paramétert meg tudtunk velük beszélni, aminek segítségére szerettük volna beszerezni az új traktort, és így tökéletes választási folyamatot tudunk magunkénak, ami most már a gyakorlatban is látszik.

Nem nagyobb sem kisebb a teljesítménye, mint amire nekünk szükségünk van, pontosan megfelelő azokra a munkálatokra, amikben segítségre szorulunk, hihetetlen gyors és hatékony munkát tudunk végezni vele és a karbantartása is maximális szinten biztosítva van. Hihetetlen módon örülünk, hogy meg tudtuk valósítani a beszerzését, hiszen egy traktor segítsége gyorsítja a munkát, több területet tudunk megművelni, ezáltal pedig fejlődik a vállalkozásunk és egyre nagyobb növekedésnek fog örvendeni. Biztos vagyok benne, hogy lesz még olyan beszerzésünk, amit az Odisys csapatának segítségével viszünk végig, csak ajánlani tudom őket bárki számára.