A telefonom bajban van és így én is

Az ember már számtalanszor biztosan megfogadta magában, hogy bizony nem tart minden információt egy helyen, csinál másolatot a fontos dokumentumokról, képekről, és nem mellesleg, hogy a telefonjáról csinál mindig biztonsági mentést. Ez azonban számtalan esetben elmarad. Legtöbbször csak egy önmagának tett ígéret marad az ember számára, és csak akkor kap észbe, amikor megtörténik a baj, és szükség lenne a mentésre vagy másolatokra

Sajnos én sem vagyok ez alól a csoport alól kivétel. Pedig hányszor meghallgattam már, hogy létfontosságú lehet sokszor a biztonsági mentés, amelyből sokszor létszükségletű adatokat tudnak kinyerni. Hát nekem sajnos nem volt beállítva, viszont azt sem mondhatom, hogy nagyon vigyáztam volna a telefonomra. Ez még nem is lett volna gond, mert hát az ember a telefonnal telefonáljon, tartja a mondás, de én szinte mindent azzal csináltam. Emailek, képek, dokumentumok voltak a telefonon, amit sajnos nem mentettem le máshova és szükségesek voltak amunkámhoz. Még ezzel sem lett volna baj, ha nem törtem volna ripityára a telefonom kijelzőjét. Elkezdtem keresgélni, és hála a jó égnek éppen szembe jött velem egy samsung telefon szervíz budapest legjobbjai közül. Fantasztikus csapattal találtam ugyanis szembe magam. Gyorsak és szakszerűek voltak. Ennél jobb és ügyesebb, gyors szervízt én még életemben nem láttam.

Még azt is kiderítették, hogy a telefonomnak van valami más, szoftveres problémája is, és azt is gyorsan és hatékonyan orvosolták számomra, hogy nehogy a közeljövőben megint hasonló eset álljon elő. Nagyon kedvesek és megértők voltak. Látták, hogy nagy bajban vagyok, és nem is volt kérdés számukra, hogy azonnal segítséget nyújtanak. Hatalmas hálával tartozom számukra. Nem mellesleg beállítottak számomra egy nagyon hasznos biztonsági mentést, hogy később, ha ilyen adódik, csak lenyerjem a laptopomra a szükséges adatokat és folytathassam a munkát. Hálás vagyok, hogy szembe jött velem üzletük a budapesti utcán. Másképp biztosan elvesztettem volna egy nagy üzleti lehetőséget.