Már csak kivitelező kell

Egy nagyvállalat életében minden évben van egy-egy nagyobb projekt, amit, ha tökéletesen valósít meg, akkor hatalmas előrelépést tud tenni a piacon. Ez néha számokban mérhető, néha a piaci megítélés és a vállalati részesedés erősödésében nyilvánul meg. Mindkettőre nagyon kell figyelni. Meggyőződésem, hogy az egyik éves nagy projektnek a termeléssel és értékesítéssel kapcsolatosnak, a másiknak pedig valamely, a marketing világából kiragadott feladat megoldásának kell lennie. Mindkettő nagyon fontos.

Ebben az évben én úgy döntöttem, hogy szükség van egy kis arculat váltásra. Ezzel kapcsolatban bíztam meg a marketing osztályt, hogy alkossák meg az új logót, amely nyilván kisebb változtatásokat tartalmaz a régihez képest, és mindenképpen egy elegánsabb vonalvezetés felé viszi a cég egyedi azonosítóját. Ehhez kapcsolódóan pedig nyilvánvaló, hogy új munkaruhákra is szükség lesz. Ennek tervezését és megvalósításának akciótervét is kiadtam feladatba.

Nagyon jól tudják a kollégák, hogy szeretek több megoldás közül dönteni. Szeretem, ha két-három lehetőség részletesen elém kerül, amiből én kiválaszthatom azt, amelyet meg kell valósítani. Ebben az esetben azonban a kivitelezőt tekintve csak egy lehetőség szerepelt a megvalósítási tervben. Ez nem volt más, mint a https://himezd.hu/. Meg is kérdeztem azonnal a marketing osztály vezetőjét, ez minek köszönhető. Ő felvilágosított, hogy több éve partnerkapcsolatban állunk a céggel. Az előző munkaruhák elkészítését is ők vállalták, méghozzá jó áron, gyors határidővel és tökéletes minőségben. Ezentúl segítettek kiválasztani azt a három mintát a logót illetően, amely jól hímezhető a pólókra, teljesen önzetlenül, a megbízástól függetlenül. Ezek után már számomra sem volt kérdés a választás tekintetében. Nem is csalódtam. A tervek után a kivitelező is tökéletes választásnak bizonyult. Ma már minden dolgozó a minőségi, szép, új munkaruhájában teljesíti a szolgálatot. Ebben az esetben jól jött, hogy nem válogattam több lehetőség közül. Ritka az ilyen, meg is jegyeztem magamnak a cég nevét.